fredag den 9. maj 2014

Film redigering fra småp.dk

Idag har vi fået en ny opgave, hvor vi udfra hjemmesiden småp.dk skulle vælge en opgave der hed  filmredigering af 5 udvalgte scener.
Opgaven lyd på at de her 5 optagelser vi først skulle se var blevet filmet i forskellige perspektiver og derefter skulle vi forsøge at få en historie ud af de fem scener ved at klippe filmen sammen.
Filmen måtte kun varer maks 1 min og vi havde 90 min til at lave produktionen der skulle vises i klassen.
Filmen handlede om en ung fyr der får knust sit hjerte da han med et hjerte signalerer til en pige at han gerne vil være sammen med hende men hun afviser ham ved at rive papiret i stykker.

Vores overvejelser bag den måde vi har klippet filmen på med lyd, effekter og klippeteknik er at man først og fremmest at vi ville gøre filmen dystre ved at gøre den sort - hvid. Vi valgte at slette hele lydsiden der var i filmen og derefter sætte lydeffekter ind i stedet såsom fodskridt når han går, tikkende ur for signalere ventetiden, et hjertebanken hos manden når han venter på svar fra kvinden.  I starten af filmen er der total billede men længere inde i filmen klipper vi imellem halv nær og nær for at få mere fokus. Efterfølgende i undervisningen snakket vi om at man også kunne lave helt om i handlingen så den endte lykkelig istedet for.


Her kan i se vores færdige produkt fra youtube: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar